Vacatures Onshore

Nog niet helemaal klaar voor het echte werk op een boorplatform? Neem dan eerst een kijkje bij de verschillende vacatures onshore. Het werk dat je onshore levert, is in grote mate vergelijkbaar met de activiteiten offshore, hoewel offshore werken natuurlijk toch een aantal belangrijke verschillen inhoudt.

Op zoek naar vacatures onshore? Denk aan je reputatie!

Mensen die specifiek op zoek zijn naar vacatures onshore komen vaak terecht in loondienst van grote gas- en oliebedrijven. Vaak gaat het om bekende multinationals die altijd wel interesse hebben in een goede werkkracht. Knoop dan ook goed in je oren dat wanneer je zoekt naar vacatures onshore, je vaak in een erg kleine vijver vist. Vacatures onshore worden voornamelijk via een beperkt aantal kanalen verzameld; het grote nadeel is dan ook meteen dat wanneer een bedrijf niet tevreden is over het werk dat je levert, het moeilijk zal zijn om een tweede baan onshore te vinden bij een ander bedrijf. Hetzelfde geldt trouwens ook voor offshore werken. De bedrijven die vacatures onshore aanbieden, zijn vaak net ook die bedrijven die werken met boorplatformen en soortgelijke constructies. Zet onmiddellijk je beste beentje voor en overtuig je werkgever van jouw kwaliteiten!

onshore werken

Offshore werken niets voor jou? Zoek een goed uitzendbureau voor een job onshore!

Wanneer je op zoek gaat naar interessante vacatures onshore, kom je al snel terecht bij een aantal gespecialiseerde uitzendkantoren. Het zijn die kantoren die je vaak de beste baantjes kunnen bezorgen. Tijdens een kort gesprek zullen medewerkers van het kantoor je een aantal vragen stellen om zo de beste vacatures onshore voor je te kunnen selecteren. Een uitzendkantoor gespecialiseerd in vacatures onshore, is bovendien ook een goed startpunt wanneer offshore werken toch je voorkeur draagt. Via het eigen jobnetwerk worden dergelijke kantoren op de hoogte gehouden van interessante vacatures offshore. Natuurlijk kan je altijd na een aantal succesvolle baantjes aan de hand van vacatures onshore overstappen naar offshore werken. Een oliebedrijf dat tevreden is over je werk aan land, zal je misschien wel een lucratieve baan offshore kunnen aanbieden. De werkervaring die je opbouwt met vacatures onshore gaat dus helemaal niet verloren wanneer je beslist een baan aan te pakken op een booreiland.

Klaar voor een leuke baan met eerlijk loon naar werk? Meld je nu aan voor vacatures onshore!

De zoektocht naar vacatures onshore voorloopt algemeen gesproken vrij vlot. De meeste mensen die actief zoeken naar vacatures onshore vinden na een aantal weken een baan bij een gereputeerd bedrijf. Zelfs zonder hoger diploma kan je een prima toekomst opbouwen onshore. Uiteraard is dat ook het geval wanneer offshore werken je ding is; maar toch, veel arbeidskrachten zijn zich niet bewust van de uitgebreide mogelijkheden die een baan onshore behelst. Vacatures onshore leiden je voornamelijk naar terminals doorheen Europa. Dat betekent dat de olie opgepompt door mensen die offshore werken, in terminals over het hele Europese continent wordt opgeslagen. In dat opzicht krijg je aan de hand van een baan onshore ook de mogelijkheid om meer tijd dichter bij huis door te brengen. Wanneer je echter droomt van offshore werken, hou je best rekening met een afgelegen werkplek. Iedere baan heeft natuurlijk voor- en nadelen, maar een baan onshore laat je zelden nog los!

 

Powered by WordPress. Designed by WooThemes